View Single Post
Staro 28.01.2016., 10:39   #1365
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Ja odigrao par partija s Mutsukijem jučer. U 3/4 potopljen, 2/4 dobivene. U drugoj su me nemilosrdno ganjali Pljeskavica i Mahan. Nisam imao šanse jer su si zacrtali da me moraju potopiti. Takvo nešto nisam doživio još, da me sustavno ganjaju. Da sam imao CE izvukao bi se, taman mi je malo falilo da im iskliznem iza otoka bez otkrivanja. Još 40 soma kratak...

U predzadnjoj morao solo riješiti New Mexico i 2 Clevelanda, no ni to nije bilo dovoljno za pobjedu. Zadnja partija s njime rješim Farraguta u bliskom duelu kad me ulovio između otoka, ali je popio torpedo. Nakon toga spotan od Aobinog aviona i sve salve protivničkog tima se sasule na mene. Ono što je partiju učinilo interesantnom je kako smo pobjedili. Capaju nam bazu i New Orleans i Myoko se zalete da im resetiraju cap. U međuvremenu naš Ryujo i Mutsuki krenu capat njihovu. Doslovno smo ih prestigli u capu samo radi tog resetiranja, i još nitko nije potopljen a NO je popio torpedo od Mutsukija u procesu. Napeto do samog kraja, obje trake za capanje su bile na 99%.

Onda napravim grešku pred spavanje i idem dve runde s Pepsi odigrat već pospan i refleksi mi na minimumu nakon što sam film sa ženom odgledao... Bio sam i prije one shotan s Pepsi, ali većinom u stanju kada sam imao pol HP-a ili barem neku štetu. Uletim u partiju gdje drugi tim ima Nagata i Colorada zajedno u diviziji, dok mi imamo dva Fusa i samo IJN DD dok oni imaju Pljesku i američke DD (MM FAIL). Odmah krene loše i izgubimo sve DD, prodor po jednom boku neminovan. Držim se uz dva Fusa da ih pokrivam od DD-a kad se sukobimo sa njima na 14-15 km. Vidim stiže salva od Colorada i odmah skrećem u desno. Bam - valjda mi je 3 citadele sprašio. Bio sam detoniran u Pepsi od jednog torpeda, i onaj puta kad smo u diviziji igrali lik me s Coloradom na 16 km rješio. Ali po prvi puta nakon 180 partija s Pepsi sam sa 100 - 0 HP bio u sekundi. Lik je vrlo vjerojatno predvidio gdje ću skrenuti i tamo lansirao cijelu salvu jer nema drugog objašnjenja zašto su sve granate tamo sletile. A ja sam onako umoram vozio predvidljivo...

No, Hiryu konačno otključan. Prodao Ryuja. Nadam se danas prvoj vožnji.

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 28.01.2016. u 10:50.
T}{OR je offline   Reply With Quote