View Single Post
Staro 25.01.2016., 10:09   #1308
T}{OR
DBS
Moj komp

T}{OR's Avatar

Datum registracije: Nov 2010
Svaki brod zahtjeva svoj način igranja. Pitanje je samo dal ti to odgovara ili ne.

Citiraj:
Autor gnujko Pregled postova
Može. Project R je Minekaze sa funky skinom jelda? Al je premium (iako mislim da ovi poklonjeni premiumi ne farmaju toliko lovu i kapetana). Mene zezaju one misije gdje moraš igrati s t3 i t4 brodovima a takve više nemam...
Da, malo lošija i mislim sporija verzija Minekazea. Premium je, i još Minekaze - whats not to like?

EDIT: Sad provjerio na WOWS WIKI i tamo piše da mu je stock concelament bez camo za 0,2 km bolji (6,0 naprema 6,2 km od Minekazea i Mutsukija). Brzina kao Mutsuki 37,5 čvorova. Torpeda i sve ostalo kao Minekaze. Jao, sa Camo & Concealment Expert skillom to će imat 5,2 km concealment!

Nisam ni ja imao te niže tiere, ali imam dosta love pa ne samo da sam ih kupio već i koristim premium consumable na njima.

Odradio sam T-II sa Dresdenom, T-IV i T-V mi fali još 8 killova u svakom. Onda mi ostaje T-III. T-IV odrađujem s Isokazeom, a T-V s Konijem. Za T-III ću uzet Tenryu, fali mi Die Hard acchievement...

YT playliste: IL-2 Sturmovik: Great Battles | Duxford Flying Legends

Zadnje izmijenjeno od: T}{OR. 25.01.2016. u 10:34.
T}{OR je offline   Reply With Quote