Zamijenio sam i ja dosadašnjeg Azza Tritonca novim Suppressorom F31.
Prezadovoljan sam kućištem, ali to sam i očekivao nakon bezbroj reviewova. Cijena mu je dodatno pala kod nas i sad ga se može naći za 650 kn na dva mjesta, što je fenomenalna cijena u usporedbi s R4 i R5 koji ne nude ništa više, baš naprotiv, F31 raspolaže jednim dodatnim filterom (na vrhu) kojeg Fractal nema.
Odmah sam uklonio kavez za diskove zbog još boljeg protoka zraka, pošto su mi diskovi iza ploče.
Kućište je stvarno prostrano i nudi pregršt mogućnosti za vodeno hlađenje, dodatne ventilatore, još dulje grafičke te rotiranje i pomicanje kaveza za diskove. Primjerice, sound dampening materijal s gornje strane sastoji se od tri dijela, i svaki se može pojedinačno ukloniti kako bi se postavio jedan ili više ventilatora (120 ili 140 mm), a s vanjske strane na vrhu nalazi se i magnetski filter za prašinu.
Iza matične također ima puno prostora za kablove te još jedan spot za dodatni disk.
I za kraj, kako se to uklapa u prostor? Ispočetka sam naginjao verziji bez prozora, ali kod nas nije raspoloživa, pa mi prozor neplanski još više odgovara.
Izrada je kvalitetna i kućište teži oko 9 kg bez komponenti, ne znam jesam li ikad držao težu bočnu stranicu.
Preporuka za svakoga tko je u potrazi za novim kućištem.