View Single Post
Staro 24.01.2016., 09:39   #1396
Mladenxy
Premium
Moj komp
 
Mladenxy's Avatar
 
Datum registracije: Feb 2007
Lokacija: Zagreb
Postovi: 3,982
Po toj logici očekuješ da će preko 90% gamera u idućim godinama završiti na integriranoj grafi? Nema teorije. Veća je vjerojatnost smrt AAA PC gaminga i kompletni prelazak na konzole od toga, a to isto nema šanse jer PC gaming je u debelom usponu.

Kada bi se posebno optimizirale igre za takve APU-e i to ne samo za nove nego i recimo tri godine stare onda možda, ali to nije slučaj. Igra ide pa kud pukne da pukne a tome se doskače srednje jakim strojem pa na gore. To što će izači jaki APU opet ne znači ništa jer rekao sam, zahtjevi i standardi će stalno iči prema gore i nema šanse da ima dovoljno prodanih APU-a kako bi se gaming industrija ravanala prema njima. APU je super stvar za puno toga ali ne i za zahtjevnijeg korisnika a vjerujem da je takvih u PC gamingu više bez obzira na ove statistike.
Kao što su ljudi prešli sa 1024X768 na full HD tako će i sa full HD-a preči na 4K. Nebu se to odjednom zaustavilo. Cijena tih panela će drastično padati idućih godina a to povlači za sobom i sve ostalo.
Mladenxy je offline   Reply With Quote