Citiraj:
Autor Drvoje
Lajkam, pogotovo jer imamo isti model (doduše Titanium Grey + plexi)
BTW U mene je na dno stavljen 12cm vent za usis "bikoz" grafička, njegov R2 14cm vent je otraga ispuh, a naprid R2 za usis.
Pitanje je koliko ovaj tvoj donji vent ohladi te diskove, s obzirom na orijentaciju HDD "kejđa"?
Inače dobar "kejbl job"
Do lita planiram nabavit 2x14cm ventove (neke ispod 1200rpm) + filter za prašinu za vrh kejsa
|
Vidis.. Dao si mi ideju za 12icu stavit dolje za graficku,imam jos jedan Arctic F12 neiskoristen... Ja sam 14ice stavio na usis,a,sad sam prebacio Enermaxa na proc umjesto Hyperovog originalnog,i stavio F12 na ispuh i spojio ga na kuciste,tako da 14ice i on rade zajedno.
A mislim da je diskovima i vise nego dovoljno,s obzirom da je jedan torrent disk ovaj Green od 2TB,na drugom stoji GTA5 (stvarno,na 500 GB disku 1 igra i nist vise...),tako da ce u skoroj buducnosti i taj od 500 van,samo da skupim za SSD od 240
Thx,nova ploca je sjela u meduvremenu pa sad je i jos bolje,no nisam slikao,a meni ce gornji ostat zatvoreni,zbog sto manje buke
Jedini plan je uzet 14cm (isto neke do 1200) za ispuh umjesto F12 arctica koji je trenutno