Ne znam, paralelno sam imao Celeron G1820 2,7GHz + B85 Pro4 i E5450 3,0GHz + Acer MG43M...
nisam kao ti studiozno vrtio benčeve i zapisivao brojevem nego sam komp opteretio stvarima za everyday use i occasional gaming (GTX650 je bila u igri, CoD: MW, MW2 i MW3, PES-ovi, F1... ugl ovo kaj ja znam igrati tu i tamo za ubit vremena). Dakle, paralelno sam koristio 2 mašine nebili odlučio što ću si ostaviti (na kraju je sve ošlo od mene, ali to je druga priča

).
Moja zapažanja su da je Celeronko konfa to odradila puno puno bolje. OK, tu sigurno svoj obol daje i sama platforma te DDR3, no svejedno.
Da, možda je to prenategnuto, nespretno i subjetkivno od mene bilo ovo sa metenjem poda, ali budući sam imao E5405, E5410, E5440, E5450 i X5460 u rasponima od 2,0 do 4,5GHz na raznim pločama - od malokalibarskih G31/G41 do high-end P45 ploča, ali svejedno bi radije imao s1150 Pentium, čak i Celeron na B85 ploči i DDR3 za nekakvu side-machine nego opet nekog od tih Xeona na P45 ploči i DDR2 RAM-u.
Ponavljam, ti si merio snagu samih procesora jedan vs drugi. U mom slučaju se gledao cijelokupna platforma koja radi puno puno bolje sa tim Celeronom nego na Xeonom, na identičnom HDD-u sa identičnim OS-om sa identičnom količinom RAM-a (8 GB).
Ali, to sam samo ja...