Citiraj:
Autor 1v@n
Kaže i frajer da je blesavo da mjesto gdje sam parkiran nije iscrtano žutom bojom, kao mjesto s druge strane.
|
Ako je time želio reći da je parkrianje dopušteno ispred pješačkog prijelaza, krivo ti je rekao. 5m ispred označenog pješačkog prijelaza se NE SMIJE parkirati. To što je na tom mjestu još dodatno žutom linijom označeno da se iza pješačkog prijelaza ne smije parkirati je dodatak.
---
Gledam te potrošnje vaše, pošto nisam tu doma, tj. nikad nisam obraćao pažnju na to, ali sam iznenađen da neki troše po gradu do posla 9L sa "malim" motorima. Meni isto na hladno troši ispod 9L s 2.2 motorom, benzinac. Doduše, nemam smiješnih 2km do posla (čovječe, odi pješke, romobilom ili biciklom), ali mu treba svejedno dosta da se motor zgrije na radnu temperaturu. Taman kad je na optimumu moram parkat
Je li moguće da je razlika tolika zato jer je vožnja prigradska? To znači da vozim pola puta kroz grad, pola na ograničenju 70, s puno križanja i kružnih tokova, dakle nije autobahn ili ravna cesta, već ima dosta kreni-stani.