View Single Post
Staro 18.01.2016., 10:48   #1248
Tvrdi
Sremium
Moj komp

Datum registracije: Oct 2013
Ja sam si mijenjao te shortcute za naredbe (key settings)...Kako se točno zove naredba (key) u settingsima koja se odnosi na odabir mete za secondary topove/AA (dakle default, mislim da je bilo ctrl+click mišem ali sam to mijenjao i sad sam izgubljen di je to)?

Nego, jučer sa Pljeskom, u ranked, dođem partiju pred rank 14 i onda samo porazi...nisam briljirao ali nisam bio ni loš ( u zadnjoj riješim Fubukija i sam samcat Tirpitza spustim na 1000 HPa, rokao sam ga pola sata u konstantnom manevriranju)..ali "đabe"...teamovi koma..još jedan point do DE i onda palim sve živo ali u random..... onda sam igrao random sa Yorckom..u prvoj 3 komada riješim u drugoj isto 3 s tim da smo spušili....onda s Nurnbergom 4 komada i skoro 5....ukralo mi...Švabe mi leže pa koji god brod da mi daš hehe...Raznoraznim furutakama, cleveima i pepsima jednostavno ne dopustim (pogotovo ako sam solo) da mi priđu i samo ih rokam preciznim pogocima....Ali masu puta vidim ekipu kako srlja s tim Nurnberzima i Yorckovima i onda seru po forumima da su smeće brodovi...to je to...
Najveća fora je kad mi neko frontalno krene u napad i uporan je a ja ga rokam u Nurnbergu sa svoje dve kupole odostraga dok "bježim" i izmičem se ko čigra hehe To sigurno živcira...onda mu malo okrenem bok pa opalim full salvu iz svih kupola..on se taman ponada i onda mu opet okrenem dupe haha

Zadnje izmijenjeno od: Tvrdi. 18.01.2016. u 10:58.
Tvrdi je offline   Reply With Quote