Citiraj:
Autor zgmmax
Kupio Colorada i Hull B. Isuse koje smece od broda 
Domet stock topova 15km, HP je za 16k manji od Nagata sa Hull B. Nadam se da ce postat bolji kada ga otkljucam cijeloga.
Al uspio sam citadelat Amagija na manje od 8km.
Ima jake topove i to mi se svidja ovo ostalo moram sacekat dok ne otkljucam sve.
|
Po meni BB liniju bi ovako složio: t5 Kongo, t6 New Mexico, t7 Nagato, t8 Carolina (u biti Bismarck, kad izađe švapska BB linija)...tak i sad imam složeno, osim Caroline..koja dolazi na red nakon Hipstera...Konga sam prodao jel ga nisam stigao igrati...
Od jučer popodne Yorck je u luci...i sad ide moj "najiščekivaniji" grind ikad, u WOWs...prema Admiralu Hipperu....Hipster je sličan Nurnbergu po nekim karakteristikama ali u višem tieru...u biti poseban brod jer ima gunove koji rokaju i BB samo tako, nešto slabiji oklop, super domet, torpeda, solidno okreta i brz (obzirom da je teška krstarica)....na kraju je ispalo da mi te švabe najviše pašu a svi ih pljuju....
Koniga sam prodao jel mi se Nurnberg svidio više od njega, pa sam ga ostavio...eto...Cleve sam prodao jer imho, to je brod za manje iskusne igrače a i dosadan je do boli...puno mi je zabavniji Nurnberg u tom tieru...
Sad mi je postava: Minekaze, Murmansk, Gnevny, Farragut, Nurnberg, New Mexico, Myoko, Yorck, Pensacola, Blyskawica, Nagato. Još mislim u luci imati Carolinu, Admirala Hippera i Bensona...I to će biti to za neko vrijeme....
i na kraju jedan zanimljivi docu filmić o Hipsteru:
https://www.youtube.com/watch?v=T4kGIbt4IT0