View Single Post
Staro 15.01.2016., 08:09   #2874
Kratkius
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jun 2008
Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Jel i drugi imaju problema s tom grafom u toj igri? Pretpostavljam da si već probao više drivera ili?
Jesi probao reinstall igre i/ili OS-a?
Ahhh, da, probao sam SVE, vjeruj mi. 10ak različitih vrsta drivera. Na 3 različita kompa... Na mom glavnom,, na backup računalu (sa Q6600 i ssdom), kod prijatelja koji ima praktički isti komp kao i ja (samo skuplju ploču i memoriju).
Sa novim windowsima (čak su i legalni). Višesatne 3DMarkove, OCCT test za grafičku i napajanje.
2 različita napajanja. Ostatak (glavnog) kompa radi uredno, sa i bez OC, sve ostale testove nevezano za grafiku koomp uredno prolazi...
May Payne 3, svi Crysisi, sa nijednom nemam nikakvih problema.

Diablo 3 jedini radi probleme...
Igra ima određene probleme sa Ati karticama, i Blizzard i AMD preporučuju samo jednu verziju drivera. Ali i sa tom verzijom, i sa 10 drugih, meni se stalno ruši (imam čak dosta specifičan slučaj rušenja). Čak sam snimao i video, i mislio sam poslati Blizz, ali sam zasad odustao od toga...

Vratio sam nazad staru 670ku, da završim borbu za prošli leaderboard bez crashanja...

Nemam više pojma šta pokušati. Dogovarao sam se sa serviserom iz Linksa da je on uzme 15ak dana i detaljno je istestira kod sebe u igrama.
Ali postoji ogromna šansa da je grafa ispravna. Ako on nađe još neki problem, šaljem je u servis. A ako ne nađe, e onda sam u problemima

Nabavio sam je preko nekih prebijanja dugova, kupljena je za mene. 970 nisam htio radi "memorygatea", za 980 sam još morao nadoplaćivati, i mislio sam da je ovo najbolje. A sad ću je morati prodavati i još više nadoplatiti nego prije 4 mjeseca. AAAAAAA
Kratkius je offline   Reply With Quote