Istina je da taj aim assist cheat radi dobro samo ako ideš istom brzinom i istim smjerom što ionako ne bi smio raditi u igri.
Nego...rekapitulacija moje flote. Sad imam: Minekaze, Farragut, Gnevny, Pljeskawica, Konigsberg, Nurnberg, Cleveland, Murmansk, Myoko, Pepsi, N Mexico, Nagato. Sve su to keeperi osim Nurnberga s kojim idem dalje na Yorck i onda na kraju na Hipstera....Nakon prodaje nerfanog Kieva prebacio sam kapetana na Gnjevnog i nemrem partiju završit a da bar 2 broda ne potopim. Često i više pa i kad gubimo. Jako mi leži taj DD. Uz Koniga, Pepsi i Minekazea najdraži brod sada.....
Mislio sam stati na t7 (iz svima znanih razloga) ali sam se ipak odlučio da izgrindam 2 broda iz t8 za koja mislim da su vrijedna truda i premium accounta. Amagi i Hipster. Zašto? Mogami je za vrhunske igrače, Carolina jako dobar BB ali Amagi meni više paše po stilu igre....osim toga samo 3 kupole na ameru su zlo. Ne volim to. O N Orelansu Thor je sve rekao. Nebi fala. A redovno ih potapam. I Mogamije. Kod DDa nemam volje ići na Fubukija...to je Mutsuki sa boljim gunovima a taj mi brod nije legao (za razliku od Thora). Tashkent je nerfan kao i Kiev i to je Kiev sa malo boljim torpedima. U t8? Ne bi.
Benson je zanimljiv i dobar DD. Ali meni se čini da je Farragut nekako sweet spot kod amera kao što je Gnjevni kod rusa..
Dakle idem na grindanje Hipstera (prije njega Yorcka) i Amagija. Amagi nema neki oklop ali ima jebene gunove i to podosta njih. Ako se engla nije ga lako ni potopit. Jedan mi je sinoć okrenuo bok a to se u Nagatu ne propušta, pa sam ga riješio. Hipster ima range i gunove koji riješe i BB i to čak i one iz t9, samo tako. Ali se treba pazit jer isto nije oklopnjača...Međutim vrlo zanimljiv brod, koliko čujem...Jedan lik je najbolje opisao Hipstera kao krstaricu koju neki BB driveri ne šljive a onda popiju salvu i wtf se desilo..nema BBa više...pa to je krstarica....je...ali teška (battlecruiser) i sa odličnim i brzim gunovima....