View Single Post
Staro 11.01.2016., 21:32   #2990
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor sick_boy Pregled postova
Bubba, tvoj odgovor na čovjekovo pitanje mu, vjerojatno i dalje ne bi pomogao (pretpostavka, koja doduše jeste majka svih zajeba, mi je bila da se ovdje i radi o Average Joeu). Moja je greška što sam čovjeku odgovorio brzinski, bez razmišljanja, uzimajući u obzir činjenicu da Windowsi, kao takvi s korisničke (Average Joe) strane po defaultu primaju input neovisno s koje tipkovnice dolazi. Za ostale OS-ove sam se možda i prosrao (nisam nikad imao potrebu spajati više tipkovnica na *nix mašine - ustvari rijetko je spojena i jedna, osim na kućnim računalima i workstationu na poslu).

Da sam se našao u situaciji da meni treba taj feature, vjerojatno bih se više potrudio naći rješenje (priznajem - ako bi bilo za Windowse, prvo bih pogledao ima li već nešto gotovo).
Stvarno ne znam zasto si se tako uzbudio. Poanta moje price se uopce nije odnosila na nikoga tko je sudjelova o odgovoru na ovo pitanje, nego sam vise komentirao onako opcenito.

Citiraj:
O *sh, perlu, awku, sedu bi mogli pričati (ne, nisam ekspert ali da - koristim ih na dnevnoj bazi). C kod nisam pisao... pa, jedno 10+ godina. Linux koristim oko 20 godina, zadnjih nekoliko i kao jedini OS na mojim kućnim računalima i nisam nikad rekao da sam se preporodio - jednostavno mi više odgovara za sve ono za što računalo i koristim.
Kako pricas bilo sto od gore navedenog, tako ti ne bi bio problem u par dana pohvatati osnove sintakse PowerShella ili neceg slicnog.

Nazalost, bez C-a (ili neke izvedenice ovisno o OS-u kojeg koristis, tipa Swift/Cocoa/Carbon za OSX), bilo sto izvan opsega najcesce primjene OS-a ti je nedokucivo.

Moj komentar se odnosio na to da obicno ekipa ima mantru "sve se moze na *nixu a moji glupi Windowsi to nedozvoljavaju bla ser kenj truc drk".

Citiraj:
Kao što vidiš - osjetio sam se prozvan ovdje, ali priznajem - djelomično i s pravom.
Uopce se nisam referirao na tebe.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote