View Single Post
Staro 10.01.2016., 10:26   #6788
Silva32
Registered User

Datum registracije: Jan 2016
Citiraj:
Autor G-boy Pregled postova
Daj klokaj to.
Grijeh je drzati taj proc ispod tog hladnjaka na stoku!
Moram malo googlati što se tiga tiče,da vidim koliko smijem napon dizati da bi to bilo stabilno.

Citiraj:
Autor Sphere Pregled postova
Šteta da nisi i malo bolje kuciste uzeo, al dobro sta je tu je, uglavnom treba na to r9 390 isprašit.
Ma i ovo sam previše platio,nikad do sad nisam dao 400 kn za kučište. ☺

Ma ipak ja budem r9 380x,ionak za pol godine dolaze nove grafičke pa možda i nadogradim.

Citiraj:
Autor Manuel Calavera Pregled postova
Kako mi se čini - to tako uvijek i bude. Tko kupi jak cpu u startu rijetko kad ide u nadogradnju na još jači na istom socketu. Uglavnom bude da se to fura xy godina dok ne zastari pa sve novo. Naravno mislim na prosječnog korisnika, ne nekog entuzijasta što mjenja hardver kao čarape.

Isto tako i overclock - takvim procesorima nije ni potreban (nit se osjeti u velikoj većini igara...)
Što je fora - sad se mogu oc-at i non-K procesori sa novim biosima na nekim mbo

16gb ram ti isto tako nije trebalo za igre, taj novac je isto tako mogao otići u grafičku i/ili monitor... Između ostalog ram se najlakše nadogradi kad zatreba

On the bright side - fjučrproofan si. Cooler ti može ostat "vječno", rame ne moraš kupovat još 100 godina (ako je suditi koliko se ddr2 i ddr3 zadržao), oc-anje bi moglo pomoću u budućnosti kad usfali snage i sl...
Ma nisam ja takav niti imam toliko love,nabio sam te neke dijelove da ih netrebam mijenjati sljedeće 3-4 godine, a za grafičku mi nije problem svake godine dati 2000-2500 kn.

Isto sam dugo mislio o procesoru,dal da uzmem taj K il non K, al eto možda mu bude falilo snage pa umjesto da kupujem novi,kloknem ovaj pa dođe na isto il bar blizu.Bar sam si tak ja to zamislio 😀

Na kraju mi je jedino krivo što sam dao za SSD 800kn,to mi fakat za igre ne treba.Sad dal mi bude loadalo mapu na npr. Battlefieldu za 30 il 52 sec. i tak mi je svejedno.

I da,i monitor nije bio u planu al jbg sad.
I kad sam kod toga,čudi me da tako malo monitora do 1500 kn ima dvi izlaz.
Uglavnom svi imaju hdmi, vga i display port.😕
Silva32 je offline   Reply With Quote