View Single Post
Staro 09.01.2016., 04:26   #2958
ssarik
Terror Absolut!
Moj komp

ssarik's Avatar

Datum registracije: May 2014
Citiraj:
Autor Drug Brko Pregled postova
Crysis Warhead uzeo sad na steamu za 5 nečega. Dvojku imam, a trojka mi je bezveze.
Dvojka je meni daleko najbolji Crysis, ostalo je sve grfx fest, bezveze. Ljudi očito u toj igri vide nešto što ja ne, isto kao što je meni FarCry 2 najbolji FarCry (onaj feel kad pucaš bolt-action snajperom koji ti se raspada u ruci jer je ispalio valjda 500 metaka bez čišćenja i postane šugavo neprecizan nakon čega ti se u ruci raspadne i ostaneš bez ikakvog vatrenog oružja - neprocjenjivo).

Ja rokam Company Of Heroes 2 multiplayer, uzeo za 6$ preko Green Man Gaminga za vrijeme blagdanskih akcija, i prije 2 dana jos dvije zapadne frakcije (Ameri + Oberkommando der Wehrmacht) za 7$ i nešto sitno centi. Igru su dosta spatchali, brinu za community a i veliki sam fan jedinice, stoga zašto ne!

Za sad mi je igra odlična, svaku večer bacim 2 partije prije spavanja. Btw, tražim neke igrače za to iz Hrvatske, ali je odaziv slab.

Kupio sam i BF4 Premium ali slabo ga igram pošto mi je neobjašnjivo kako u njemu sucksam žešće, a u trici sam sasvim solidan - mogu spojiti par killova (pogotovo u TDM-u). Jesu igrači četvorke zaista kvalitetniji ili što je u pitanju?

CoD: BO3, SC2: Legacy Of The Void, ME: Shadow Of Mordor, The Bitcher 3 - Wild Cunt i S.T.A.L.K.E.R. CoP Misery Mod stoje na lageru i čekaju moje slobodno vrijeme.
ssarik je offline   Reply With Quote