View Single Post
Staro 08.01.2016., 03:02   #358
silver_tip
Premium
Moj komp

silver_tip's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Ag008 Pregled postova

S time da ne znam zašto mi je stavljen V1.00(AAUN.2)b1_151127.
Ti si valjda jedini, poseban slucaj

U utorak sam prikopco nazad zyxela malo i nista, 2 noci je odradio i nema novog fw-a, stoji na AAUN.1 iako sam cak i tvornicki reset napravio i pustio da sve sam povuce. Vidim nista novo i vrnio nazad ZTE.

Citiraj:
Autor GymBaja69 Pregled postova
Ok, znaci cim dodjem kuci gasim remote pristup. Mozes li mi reci dali moram jos nesto iskljuciti u postavkama osim taj remote mgmt i/ili tr-069 client.
U globalu ne vrijedi ti to raditi. Prvo ce te zvati da resetiras router, ako se pravis blesav onda ce poslati tehnicara sa novim routerom. Zivkat ce te svaki dan samo kada netko skuzi... a prate.

Ako je njihov router prikljucen isti mora biti dostupan, to si potpisao u ugovoru kao i svi mi. Ako ne koristis njihov router onda je druga prica.

Citiraj:
Autor Prezime Pregled postova
U potpunosti drzi vodu, a Iskon te zamuljao da ti moze na toj udaljenosti ostvarit brzinu 20/5, jer to je skoro pa nemoguce. Ovo sto sad dobijas je otprilike maksimum koji mozes dobit od bilokojeg provajdera na toj telefonskoj parici.
A sad ovi jel mu parica bolja ili gorja od moje, ja sam na 1350m i moze ici po speedtestu 25Mbps-a tj. router se moze sinkati na 27Mbps-a no treba mu kao i kod mene netko iz tehnicke sluzbe prilagoditi Annex, pisali smo o tome. Neka potrazi starije postove. Konkretno ja placam 30/5 samo radi tih 5Mbps-a viska ali realno 20/2,5 i recimo tv bi mi radilo glat.
silver_tip je offline   Reply With Quote