Pozdrav ekipa,
Nedavno sam od iskona dobio ovaj VMG ruter i za sada sam ugodno iznenađen jer za razliku od prijašnjih rutera koje su isporučivali ovaj jednostavno - radi.
Prvo, hvala onome ko je objavio pass za supervisor acc jer bez njega ne bih mogao podesiti neke meni bitne stvari koje su bile zaključane od strane iskona poput QoS i Guest WiFi.
E sad, moje pitanje. Vidim da je korinsik Ag008 objavio da ima novi firmware AAUN.2. Ja sam još na AAUN.1. Pretpostavljam da to znači da je iskon počeo deploy-ati novi firmware ali ne isporučuje svim korisnicima odjednom.
Mene brine ako me upgrade-aju na novi firmware da će resetirati sve postavke u ruteru i da će se promijeniti supervisor password te neću uopće imati pristup naprednim postavkama. Za svaki slučaj sam napravio backup postavki rutera no ne bi me čudilo da ni to ne radi na novom firmwareu.
Zna li netko supervisor pass za novu verziju firmwarea?
Ili mi je jednostavnije onemogućiti remote access pa da mi iskon ne drka po ruteru? Ako da, pretpostavljam da je to na Maintanance -> "Remote MGMT" i "TR-069 Client"
Hoće li mi iskon i koliko će srati ako im onemogućim pristup ruteru?
Hvala