View Single Post
Staro 06.01.2016., 22:42   #5372
Sphere
Banned
Moj komp

Datum registracije: Mar 2015
Citiraj:
Autor Gabre Pregled postova
drago mi je da si i ti primijetio za napajanje, jos jedan pokazatelj da su ti online reviewi kurxina od ovna, laganje i obmanjivanje korisnika
ono price, super silent, necujno, prakticki kao da ne radi.... ja ne znam onda jesam ja lud ili sto. I to pricaju kad je eco mode off, znaci kada radi vent. mislim vise se to sve ofrlje testira i rade reviewi.
Al kad pogledas sta te briga, imas super napajanje, i bez problema ga stavis na ECO mod i ne cujes ga uopce, cemu briga, ionako je napajanje iznimno kvalitetno i bas se malo grije, tako da si miran.

Citao sam da se taj vent pali tek kod sistema sa dvije grafe kad je na ECO modu, znaci napajanje je jako izdrzljivo i daje debelo iznad tih pisanih 750w, i dobro je napravljeno tako da se moze i pasivno jako dobro hladiti, jer je ona straznja strana kod napajanja dobro napravljena i toplina lako izlazi kroz onu mrezicu.

Ja sam jucer tokom gejminga stavljao ruku iza napajanja, znaci nikakva toplina uopce nije izlazila van, stavim ruku na samo napajanje unutar kucista ono hladno, znaci napajanje se nije uopce opteretilo.
Sphere je offline   Reply With Quote