Citiraj:
Autor FitzTN
Jel ima još netko da nije dobio november update? Imam sve uključeno, ali ne dolazi update i kaže da je windows updatan. Drugi updateovi u međuvremenu stigli (neki za windows, pa office i flash), ali je windows i dalje verzija 10240.
Windows 10 ("Home") x64
Isto mi bilo čudno što je za integriranu grafičku izašao novi driver, a nije ga potegnuo automatski. Išao kliknut u device manageru na update, našao ga i skinuo s windows updatea. Mislio da to ide automatski...
|
Ako si upgrejdao Windowse sa Win7 ili Win8 onda će proći minimalno 30 dana od upgrejda prije nego ti se pojavi November upgrade. Znači, ako si upgrejdao 28.12 najnajranije će ti update biti dostupan 28.1. s tim da će vjerojatno biti koji dan, ako ne i tjedan, kasnije.
Ovo sa driverima je i meni čudno, neće mi povući automatski update-ove. Nije mi preveliki problem ali bih htio riješiti da nemam brige oko toga.
Citiraj:
Autor Banx
Imam build 11082,neki dan se update-o
Sada mi ne pokazuje uopce copy/move/delete progress???
|
Zato jer si u Insider programu i pokupio si taj insiderski build (prvi u Redstone fazi) gdje je jedan od bugova taj da su file copy dijalozi nevidljivi. Sama operacija radi ali nije vidljiva preko GUI-ja.
Trenutni workaround je korištenje Teracopy-ja ili zamjena određenih dll-ova iz 11082 sa onima iz 10586 ali to je riskantno i nije preporučljivo osim onima koji znaju kaj rade.