Koliko sam shvatio tema nije namijenjena diskusiji tko kako živi u HR, gdje je plaća veća i s koliko se može preživjeti već je trebala biti uređena s konkretnim pitanjima o odlasku u inozemstvo gdje je svaka suvišna rasprava svedena na minimum.
Ovako mi možemo tipkarat da je moja plaća ovolka ili onolka, al najbolje mi je, primjerice, kad se s jedne strane nađe netko tko ima troje djece, a primanja obitelji ukupno od 5000kn dok mu s druge strane netko predbacuje da što je uopće štancao tolku djecu ak ne ide u budžet. Sam fali da se počnemo klat oko ovakve informativne teme.
Citiraj:
Autor dadoremix
haha vi ste bogati onda ako se razgovarate o 5k kn
ja imam 4000-4300 max i žena 2900-3200
kreda na euro 2800kn mjesečno, zimske režije 2600, ljetno 1500
Pa si dalje računajte koliko ostane za živjeti
Da jedan i drugi imamo po 5k kn to je 10k kn, živio bi ko bubreg u loju, sa trenutnim davanjima, ali sad živimo od mjeseca do mjeseca, kao i svaki hrvat
|
Pokušavam se postaviti u tvoju situaciju i polazim od pretpostavke da ako bih bio zadovoljan tu di jesam, ne bih niti tipkao takav post. Vuče mi malo na kukulele.
Pitanja za tebe i svakog tko se pronađe, bitno je postaviti ih sebi, meni ne moraš odgovarati: jesi li zadovoljan? Misliš li da vrijediš više? Što te sprječava da postigneš više?