View Single Post
Staro 02.01.2016., 18:51   #123
rodney
only fool, not a horse
Moj komp

rodney's Avatar

Datum registracije: Apr 2008
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
Onaj tko uz faks nije radio nešto sa strane (pogotovo u IT-u) mislim da niti nema previše temelja da sere o nedostatku posla i o pretjeranim uvjetima za dobijanje posla.
Da, samo što je to nekad začaran krug. Nema posla bez iskustva, iskustva nema bez posla, i tako unedogled. Ja sam radio uz faks, ali bome, malo što iz struke. Jednostavno nisam bio u situaciji da mogu birat. A radio sam sve moguće i nemoguće, od bauštele, video montaže, winblowsa za nepismene, noćnog čuvara do nastavnika matematike u srednjoj školi.. Radio sam kao noćni čuvar od 21:00h do 6:00, svaki dan u tjednu bez slobodnog dana (noći), jedno sedam mjeseci.. Pa dodješ doma u pol 7, 7, pa se skupi na faks, putuj sat i pol, do dva, pa odslušaj to (kao jako skoncentriran), vrati se doma, odspavaj malo ako se usudiš jer tko će te probudit jednom kad zaspeš i tako u krug. Da bi me na kraju te golgote prosječni poslodavac sa ukupno 9 razreda škole (bez uvrede ikome) pitao "a zašto si tako dugo studirao", ili "na kojim projektima si radio van obrazovanja / posla"?

job security - example
rodney je offline   Reply With Quote