Ako ispadne tako kako govori ovaj leak slijedi razocaranje s moje strane (a vjerujem i od dosta drugih).. Kakvi sekundarni ekrani, kakvi magicni slotovi, kakve pi*darije. Totalne gluposti IMHO (iako realno triba viditi kako ce to raditi IRL).
Po meni, to su obicni gimmicki... Slazem se s kolegom Rista, tribaju graditi na osnovi G2 - znaci sto veca baterija, naravno neizmjenjiva (jer koga briga ako ima dovoljno velik kapacitet), koliko ljudi realno ima drugu bateriju u dzepu

?
Ako su mogli u jedan G2 utrpati 3000mAh, realno u G3/4 su trebali staviti barem 3500mAh. Tako da od G5 ne ocekujem nista manje (cak i ako bude ima 5,3" ekran). Sto manji bezeli, kao kod G3. Ekran od G4 - dodatno poboljsan
(veci raspon brightnessa i veci kontrast). Dual-camera - hmm, dobro ako ce imati neki utjecaj na kvalitetu fotografije/videa IRL, inace malo bespotrebno ako mene pitas. Dovoljno je da poboljsaju vec odlicnu kameru sa G4 u vidu
stabilizacije i manualnih kontrola (i foto i video). Obavezno povecati senzor i eventualno nek dignu "megapickels" na 20 tako da se ljudi imaju na sto "uvatiti"...
Izrada - nek bude metalni unibody ako vec mora bit (marketing is bitch), al obavezno mora imati msd utor. To bi po meni bija ultimativni android