View Single Post
Staro 10.10.2005., 20:09   #30
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Originally posted by Emissary
Star je dobrih 2 godine, kupljen polovan prije godinu dana, čišćen prije pola godine. Bivši vlasnik kaže da je spržio 150 cd-ova, ja sam još cca 60-70.
Ako cita sve druge u redu i nema ovakvo ponasanje sa jos pokojim medijem....

Nazalost ni originali nisu savrseni ni vjecni ponekad

Tako da je mozda i sam medij jednostavno presao veliku kilometrazu sa puno kontakta sa podlogom i nekad se desi da jednostavno strada. Jedan dvostruki GRP Records Jazz CD koji sam kupio i otpakirao nakon dva dana je poceo preskakati prema kraju na svakom playeru/transportu, srecom zamjenio sam ga.

Najbolje da kupis plasticni omot za 2 CD-a napred stoji original a odozada backup kopija koja radi kako treba i problem saniran.

Vecina ljudi ionako u brizi zbog gubitka materijala drzi tako svoje vaznije CD-e. Dvostruki plastinjak uzima jednako mjesta kao i vulgaris a ovako ima i jednu Arku na ledjima za svaki slucaj.

Citiraj:
Originally posted by Emissary Ne znam je li mislimo na iste, ali meni ova slova šta idu u 2 smjera izgledaju preloše.
Pa ovaj gore sa slovima. Ima samo printabilni potpuno bijeli ko tofu i ovaj sa slovima. Umjesto nekog kiceraja kojem mnogi podilaze za oko... bas jednostavan i gotovo konzervativan naspram drugima.
Visage je offline   Reply With Quote