Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.12.2015., 12:36   #18806
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Nekad davno, kada sam išao u auto školu, mislio sam da imam instruktora luđaka jer me nije pustio na polaganje godinu i pol i što sam morao odvoziti milijun sati, cijeli Zg od istoka do zapada i od sjevera do juga, što sam morao na obilaznicu i auto-cestu i što sam morao odvoziti Sljemensku dionicu INE-Delte.
Još jedan razlog tako dugog pohađanja auto-škole je bio taj što sam krenuo s vožnjama u jesen (kad sam navršio 17) i te zime nije bilo snijega, a njegov je stav bio da niti jedan njegov kandidat neće dobiti vozačku dozvolu dok nije isprobao (naučio) sve podloge po kojima se vozi.
Kasnije, kada sam malo odrastao sam shvatio da je bio u pravu.

Isto tako moj instruktor je rekao još jednu istinu a to je da što jači auto voziš, voziš opreznije i sa više poštovanja prema ostalim sudionicima u prometu, no da ga ostali sudionici u prometu najčešće doživljavaju kao divljaka.

I da se vratim na video... skoro svi komentari bili u pozitivnom ili negativnom kontekstu su se odnosili na to tko je imao većeg i tko je više ili manje poštivao zakone, no nitko nije komentirao školski primjer kako treba postupiti kad vozač drugog vozila neoprezno ili namjerno krene na vas dok ga obilazite i zato palac gore za vozačicu.
bertone je offline   Reply With Quote