Tema: Slusalice
View Single Post
Staro 30.12.2015., 11:07   #1730
santos
Premium
Moj komp

santos's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
jebote kako sam se navikao na supreluxice, (prvo su mi je bio skroz cudan zvuk u odnosu na 100-kn in ear sonyeve slusalice), sad mi je sve ostalo smijesno.

uzeo Xiaomi Pistons 3, za 12.90$ na bengu (banggood) , oko 92 kn stigle jutros...

dizajn i pakiranje, jednostavno fenomenalno... minimalisticki, sve na broju, sve objasnjeno... cista petica.
veliki + braided kabel (nema zapinjanja u odnosu na one gumene....)
+ za ergonomiju slusalica (savrseno idu u uho i ne ispadaju, probao sam simulirat zvakanje sa celjusti, skakanje, naginjanje glave pa skakanje itd)
+- za tipke... plus jer mozes prebacivat pjesme, previous, next, fast forward, i fast backward dugim drzanjem tipke, i sredisnja za pauzu. minus - jer tipke nisu na sredisnjem kablu nego na kablu od desne slusalice, doslovno 10cm ispod slusalice. pa je malo nespretno trazit tipke. da su stavili na sredisnji kabel bilo bi puno bolje izvedeno, al vjerujem da su to napravil radi mikrofona koji je iza tipki.
zvuk +- + za bas, trebble mi je u nekim vrstama glazbe ok, u nekima mi se cini prenafrljen, preplitak (to je rezultat koristenja superluxica) . - zbog pojacala u slusalicama zbog kojeg se cuje ogromna kolicina suma dok je pjesma npr pauzirana. (razlika u glasnoci na istom volumeu izmedu njih i supreluxica je dobrih 35-40%. superluxice su dakako tise.)

eto, toliko od mene, pozz

za tu cijenu, i za slusanje mjuze, gledanje filmova na mobu/netbooku/tabletu definitivno best buy.