View Single Post
Staro 29.12.2015., 20:36   #2120
capone5
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Mar 2013
Evo da napišem koju nakon problema s dell-om situacija ide ovako= dečki u linksu u odradili super posao, naime kupio sam dell laptop za badnjak i kasnije ga upalio i čuo dotični zvuk iz hdd-a u ponedjeljak tj. jučer ujutro otišao u poslovnicu i odmah mi odradili zamijenu za lenovo z51.70 sad ne znam da li sam gore ili lošije prošao ali barem nema tog glupog zvuka iz hdd-a e da i drugi isti dell proizvodi isti zvuk. ne znam u čemu je riječ ali i njihov serviser kaže da to baš nije normalno. uglavnom uspio sam zamijeniti i nekako ne znam kako vi ali totalno izgubio povjerenje u ovaj dio tehnologije, mislim znam da nisam kupio zlato ali budimo iskreni 500€ za laptop nije malo ako s tim istim neću zaradit barem 3 puta toliko znači baš za zabavu i kućno korištenje, ako me razumijete ja sam takav samo mi je biznis na pameti...mislim ja imam matematiku koja kaže ovako godišnja plaća/trećina ide za auto, 12 estina za laptop i gotovo, dobro nije tema ali eto.... dečki iz linksa sve pet dok sam čeko odradili još nekoliko reklamacija ljudi izašli sretni i zadovoljni.
capone5 je offline   Reply With Quote