View Single Post
Staro 29.12.2015., 11:07   #3
lukac3
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2015
Citiraj:
Autor taip@n Pregled postova
Ti si baš neki vragolast, jel?

Ideš prćkati po tvornički jako OC-anoj grafulji koja ima brutalno hlađenje preko 3 slota i koje ju drži ispod 55C... Pobogu, zašto? Tebi nema pomoći...

I zbog čega držiš fanove na 40%? Što postižeš time kad bi hlađenje trebalo biti bešumno? Sad pitaš što da radiš kad si vjerojatno nešto spržio ...

Vrati sve na tvorničke postavke, i fanove i ne prćkaj ništa više. A o napajanju ne vrijedi ni pričati jer nisi rekao koje je i koliko je staro. Grafulja bi trebala trošiti skoro 200W u peaku, no moguće je da je vukla i više uz tvoj overclock, a boim se i pitati koji je procesor i što si njemu radio...

Radiš sve što se ne smije: igraš se bezveze i iživljavaš na stroju koji je nekom (sam kažeš) potreban 24/7 i sad što očekuješ osim kritike? Vrati sve na tvorničke postavke i moli se Bogu da visoke temperature i naprezanje nisu oštetile komponente grafulje, napajanja ili matične...

Vrlo je tiha i na 40%.
Sta god kupim ja moram malo da se poigram sa tim jednostavno takav sam.Napajanje je staro oko godinu dana, cpu nisam ni dirao s tim sto sam mu iskljucio neke nebitne funkcije(radi na default).Kako bih mogao da sprzim graficku kad je prilikom OC dostigla max 72-3C ? Kriticno bi bilo da je isla vise ali nije, tako da to meni nekako pada u vodu.Uzeo sam od drugara graficku referentni model gtx 680 prikljucio i bez problem prodje bilo koji stres program sto znaci da me zeza grafa.Danas ili sutra je nosim na reklamaciju.

lukac3 je offline   Reply With Quote