View Single Post
Staro 28.12.2015., 09:41   #211
cdanijel
Guest

Citiraj:
Autor Nikky Pregled postova
Jer Mirkosheet je pametniji od originalnog sw proizvođača, tužno i žalosno
Samo vi gurajte te špijun / šroteks os - eve
Bez namjere da se svađam, ali MS u većini slučajeva ima daleko bolje razvijeni proizvod iz jednostavnog razloga jer mogu sve platiti.
U globalnim korporacijama imaš situacija da je upravo razvoj u žestokoj komi iako imaju sjajne proizvode (npr. Dlink, HP itd.).

Ako se prisjetimo davne povijesti, upravo je Windows NT morao biti napravljen praktički iznova upravo radi pametnih proizvođača koji su bez većih problema uspjeli uzrokovati to da se kompletan sustav razleti.

Jedan od osnovnih razloga zašto više ne bih koristio npr. HP računala je upravo to što njihovi drajeri baš i nisu neka sreća. Blago rečeno...

Hoćemo malo o Googleu pričati i njihoim zakrpama za zakrpe ili nerješavanje jasno adresiranih problema?

Ajmo ne generalizirati na taj način, a? Ja sam subjektivan pa neke firme volim više, neke manje, a neke nikako...
Npr. gmail mi je bio krasan proizvod; njihov hangout za komp je FANTASTIČAN (meni), ali sačuvaj me bože onog Inboxa.
Lenovo ThinkPad mi je sjajan. Ali sačuvaj me bože jeftinih noteboka.
Windows 10 mi je sjajan jer volim taj izgled i sučelje i lagan mi je za korištenje, ali ne dao bog da koristim SharePoint (iako sam prva osoba uopće koja je radila enterprise implmentaciju SharePointa još kad se zvao Tahoe i bio u debeloj beti.

Ziher sam da i ti imaš takva iskustva; recimo sad s baterijama...
  Reply With Quote