View Single Post
Staro 24.12.2015., 11:37   #18167
Ninja_Zg
Premium
Moj komp

Ninja_Zg's Avatar

Datum registracije: Aug 2013

Igralo se na sigurnu kartu, podilazilo publici, osigurale su se pare za nastavke i tonu prihoda od mercha (Mel Brooks je dobro to parodirao prije 30 godina u Space Ballsu ). Film ništa novo - radnja, likovi i lokacije su doslovno isti kao i prije - 90% reciklirano:
- darth 2.0 (lošiji od originalnog)
- death star 3.0 koji je "neuništiv", ali se može uništit na isti način kao prijašnji
- opet droidi s kritičnim podacima
- opet tata i sin scenarij, samo je sada sin prešao na tamnu stranu.

Drago mi je da se ponovno pojavljuju likovi iz prijašnjih nastavaka, ali je problem što su i svi novi likovi isti. Galaxiya sa milijardu planeta, a opet se sve vrti oko istih ljudi, samo eto, sad su i sinovi i unuci u priči. Povremeno sam imao osjećaj da gledam ljetni retrovizor, a ne novi film

Pored toga dosta rupa i par deus ex machina trenutaka.

Kažem, ok zabava za društvo, al kritički gledano film je kanta.

Slazem se sa svime, no meni je najveca zamjerka nejednoliko napisan negativac.

Frajer uspije Silom zaustavit blaster shot, feat koji jos nisam vidio da je itko uspio napravit, cita misli bez beda, a s druge strane jedva Force Pulla lightsaber i u dvoboju ga razvali netko tko je 3h prije prvi put uzeo u ruke lightsaber.

-->
Citiraj:
Autor nub Pregled postova
Star wars - ok film za pogledat s društvom u kinu, al niš više.

Igralo se na sigurnu kartu, podilazilo publici, osigurale su se pare za nastavke i tonu prihoda od mercha (Mel Brooks je dobro to parodirao prije 30 godina u Space Ballsu ). Film ništa novo - radnja, likovi i lokacije su doslovno isti kao i prije - 90% reciklirano:
- darth 2.0 (lošiji od originalnog)
- death star 3.0 koji je "neuništiv", ali se može uništit na isti način kao prijašnji
- opet droidi s kritičnim podacima
- opet tata i sin scenarij, samo je sada sin prešao na tamnu stranu.

Drago mi je da se ponovno pojavljuju likovi iz prijašnjih nastavaka, ali je problem što su i svi novi likovi isti. Galaxiya sa milijardu planeta, a opet se sve vrti oko istih ljudi, samo eto, sad su i sinovi i unuci u priči. Povremeno sam imao osjećaj da gledam ljetni retrovizor, a ne novi film

Pored toga dosta rupa i par deus ex machina trenutaka.

Kažem, ok zabava za društvo, al kritički gledano film je kanta.

Slazem se sa svime, no meni je najveca zamjerka nejednoliko napisan negativac.

Frajer uspije Silom zaustavit blaster shot, feat koji jos nisam vidio da je itko uspio napravit, cita misli bez beda, a s druge strane jedva Force Pulla lightsaber i u dvoboju ga razvali netko tko je 3h prije prvi put uzeo u ruke lightsaber.

Ninja_Zg je offline   Reply With Quote