View Single Post
Staro 23.12.2015., 16:33   #4974
Thermaltake
1

Thermaltake's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Gawro Pregled postova
Pozdrav,

zanima me da li ej netko imao identičan slučaj kao što je moj i da li je uspio što napraviti po tom pitanju.
Dakle:
Imam 3u1, 20Mb odnosno 11 sa ugasenim set-up boxom (kvrat donja Dubrava), telefon i TV. Od kad smo njihovi korisnici imamo problema sa TV-om. Znači slika jednostavno trza, čak i zvuk zna zastat. Šugava digitalizacija, ili ima ili nema . Trza i trza. Dolazili su 3-4 puta tehničari kroz ovaj niz godina. Jedino što su ustanovili nakon n poziva i dogovaranja termina jest, da je predaleko centrala, uz prethodno da je sve u redu, sva mjerenja i očitavanja okej, pa su problem moji novi kablovi u zidu itd itd itd. I da jedino što mogu jest smanjit mi brzinu interneta, koja i ovako ispod ugovorenog minimuma. Ne samo to, pošto je to manji paket, imao bih i manje programa. Zamislite bisere.

Da li je netko uspio ovo riješiti? Samo sučelje i sve vezano uz to je katastrofa! Znači ono weather, vijesti, youtube ne radi (sami su rekli) + pikseli koji na 102 cm ekranu izgledaju kao pikule do kvalitete i jačine zvuka (koji je iznimno tih, tako da kad prebacim na zemaljske programe, probijem si bubnjiće).

Ali čudno da niti jednom nisu probali zamijeniti ruter ili set-up box (imam onaj mali crni koji izgleda prejadno i grije se kao šuga) u kojem je problem možda. Pod ugovorom sam do 2017, a ne mogu ovo više trpiti! :504:
Zatraži raskid ugovora bez penala ako ne mogu riješit problem i isporučit ono šta je ugovoreno.
Thermaltake je offline   Reply With Quote