Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2015., 18:03   #18696
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Čak i na semaforu dok stoji?
Čak ni onda. Onda treba biti na metar-dva udaljenosti .
Šalu na stranu, meni ne smeta. Bolje da radi i kad ne treba, nego da je ugašena kad bi trebala raditi.

Ovi sa dnevnim svjetlima su posebne biljke.
Ljudi su generalno debili. Ogroman broj ih je. Svaka šuša ima auto i vozačku i normalno da ima bisera na cesti. Pješaci, biciklisti i skuteraši su još posebniji.
Upravo su mi nekoliko puta trubili na kružnom kod portanove, Osijek. Ljudi se spuštaju sa nadvožnjaka i idu u kružni. Oni koji idu desno u portanovu, imaju poseban odvojak i ne idu u kružni. Znači, tko ulazi u kružni, ide ili na zapadnu obilaznicu ili u smjeru peveca. Od parkinga portanove do kružnog je kolona i ja propustim par auta u kružni. Nemam šanse izaći od kolone. Vozači se zahvale i stvarno odu u smjeru peveca. Meni naravno neki nadobudni trube, a mogu se pomaknuti samo par metara naprijed. Tako sam se postavio da blokiram samo one koji idu u portanovu, koja je zakrčena. Trube ko blesavi. Nevjerojatno.

Sat vremena prije toga pustio par vozila da skrenu sa čepinske prema Tifonu, Osijek. Opet trubljenje, a pustio sam ih da oslobode krkljanac iza sebe. Kad sam ponovno krenuo, vozio 10 metara do kolone u mom smjeru.
Ono, vidiš da nikud ne idemo i svejedno sereš i trubiš. Kreteni na n-tu.