Citiraj:
Autor esc
ja nemam problema na rotoru,imaju oni koji neznaju pravila a to kako izgleda je velika većina i oni su uzrok nezgoda koje se događaju...teško je dat desni žmigavac...ali to ne znači da se sad treba namjerno zaletit u nekog ako napravi prometni prekršaj...i meni se zna dogodit da nekad krivo procjenim udaljenost vozila i brzinu,može ovaj naglo ubrzat itd....nitko nije bez greške i svakom se može desit prometni prekršaj da ga napravi nenamjerno bez obzira na iskustvo i ostalo...
ali velika većina neznaju osnovno pravilo da se pri izlasku iz bilo kakvog rotora daje desni žmigavac i da automobil u rotoru ima pravo prednosti OSIM ako znakovima nije drugačije utvrđeno....
meni nije jasno šta te autoškole u zagrebu uopće podučavaju i kako uče polaznike...sad čitam po internetu i vidim da polaznici u zagrebu u autoškoli nikad ni ne dođu na rotor
|
Vidiš kako je brdo toga krivo...
Greška 1: "u rotoru su tri trake kaj ne,dvije su za izlaz,krajne desna i srednja,iz krajnje unutarnje lijeve se moraš prestrojit...."
Greška 2: "automobil u rotoru ima pravo prednosti OSIM ako znakovima nije drugačije utvrđeno...."
Greška 3: "kaj nisu na rotoru u biti 3 trake? krajnje desna te u biti vodi van rotora,skrećeš desno i uopće ne ulaziš u sami rotor..."
I to samo u par sekundi, ne da mi se dalje. Prvo i osnovno što se rotora tiče - to je običan niz raskrižja, po n-ti put.