Citiraj:
Autor syss
nikad nisam imao problema sa tim rotorom, ali moraš paziti na hrpetinu budala.
vele da su najčešći sudari tamo oni na ulasku u rotor di vozač iza tebe gleda ulijevo i naguzi te jer ne gleda naprijed... tako da ja dok nisam prvi na izlasku ne gledam uopće ulijevo i job je done.
nego
jel vi to radite ili imate/nemate naviku raditi ili vas živcira kada (po mom iskustvu) 100% vozača koji stanu na tvoju stranu kolnika da kupe cigare ili nešto i auto se gleda frontalno ne ugase svjetla i onda te naravno njegov desni far zasljepljuje?
može to i vizualno ako ne shvaćate kaj pričam:
pa jebemu mater jesi jučer sjeo u auto i ne znaš da ti lijevi i desni far različito bacaju svjetlo... ono prvi put kad sam to kao mlad vozač skužio uredno kada tako stanem upalim na pozicije (jer nemrem skroz ugasit svjetla) bikoz normalnost te sigurnost.
|
Pff. Jučer likonja stoji ispred pekare (pol auta na cesti pol preko rizola još uzdignuto pa je efekt svjetala još gori), gleda u kontra smjer auto, a upaljena i duga i maglenke, beat that

Btw, prošli tjedan sam proveo svaki dan na autoputu na relaciji zg-novska ili popovača-kutina-novska po nekoliko puta dnevno, to je strašno koliko ljudi po mrtvoj magli di se vidi doslovno 10m samo ispred auta, ili uopće NEMA upaljena svjetla ili ima upaljena ona smećava dnevna svjetla koja svijetle samo naprijed, a magla do j..a. Razina kretenluka je na visokoj razini. I to mahom vozači ne baš socijala auta, nego, primjera radi, (profesionalna deformacija pa sitničavo pamtim detalje kad su auti u pitanju), a8 zadnja linija, q7 novi model, x6 novi model, 5ica f10, nova c klasa, cla, itd. Katafakingstrofa.