Citiraj:
Autor Garro
Kad smo kod svjetala, obožavam ekipu koja usred grada upali stražnje maglenke iako im je tri metra iza drugi auto. Ono, WTF, vidim te i bez light showa...
|
Drugi auto ne bi trebao biti tri metra iza

.
Istina, ta maglenka u gradu smeta. Meni, recimo, više smeta kada netko ne upali maglenke van naseljenog mjesta ili po ekstra gustoj magli ili uopće ne upali svjetla.
I po magli ima takvih bisera.
Da su debili manjina, ne bi nam trebalo toliko propisa niti policije. Dok god su debili brojniji, prvo mislim na svoju sigurnost i svoj život, a tek onda na propise.
Neki dan sam pustio auto u kružni tok, iako me morao propustiti jer je jasno postavljen znak. Kružni tok je nov i taj netko je očito mislio da ja idem desno. Nisam dao žmigavac, ali on je pretpostavio. Čak je i njegova pretpostavka netočna jer se morao dati žmigavac i prije nego je napravljen kružni tok. Neki Rus bi ga vjerojatno raspalio i stavio video na yubito. Ljudi često voze napamet, ali ne možeš voziti napamet kad umjesto križanja imaš kružni tok. Još mi se i izbuljivao dok je odlazio. Nevjerojatno. Svakakvih budala ima na cesti.