Tema: Automobili
View Single Post
Staro 22.12.2015., 13:11   #18681
esc
Lynnfield
Moj komp

Datum registracije: Sep 2012
već sam zaboravio,vozio sam par puta u rotoru,i da je malo triki je...povišen je,malo nepragledan,većina ljudi ima strah psihički od rotora,pogotovo oni koji nisu iz zagreba i voze se prvi puta po rotoru a čuju priče od drugih kako je rotor zajeban i slično......pogotovo ako je gužva i ako voze baje koji se voze brzo u rotoru i ne**** druge ni pol posto

kaj nisu na rotoru u biti 3 trake? krajnje desna te u biti vodi van rotora,skrećeš desno i uopće ne ulaziš u sami rotor...dakle za ulazak u sami rotor postoje samo dvije trake a ne tri
u rotoru su tri trake kaj ne,dvije su za izlaz,krajne desna i srednja,iz krajnje unutarnje lijeve se moraš prestrojit....

ljudi zaboravljaju,oni u rotoru imaju prednost uvijek i mogu se vozit u rotoru okolo koliko god hoće(i u kojoj god traki hoće),ja sam se zadnji puta vozio u krug u rotoru jer sam se zajebao,nisam skrenuo gdje sam trebao...illi nisam mogao skrenut jer su mi smetali drugi auti,više ni sam neznam...
u rotoru se daje žmigavac kad ga se napušta,dakle daš žmigavac iz recimo srednje trake i ideš u traku koja slijedi,vode te i same crte,u ovom slučaju lijevu,onaj iz krajnje desne ide u desnu,isto imaju crtu...i pri toj radnji se daje desni žmigavac...
tvoje je da ako izlaziš sa srednje strake paziš na vozača sa tvoje desne strane...jer on može isto izlazit ali i ne mora...može dalje nastavit vozit u krug po rotoru a mislim da je u biti i to glavni problem na rotoru...jer ti u biti u srednjoj baš i ne vidiš njegov desni žmigavac...a on ga je možda i zaboravio upalit ili uopće ne daje žmigavac nikako...ako se ja recimo zaustavim i pustim ovog meni desnog,ovaj iza mene se može zabit u mene isto ako ne pazi...
osnovno pravilo je da se prilikom izlaska daje žmigavac,za nekakav ostanak u rotoru netreba davat lijevi žmigacac jer to pravilo uopće ne postoji i to je netko izmislio,žmigavac se daje za izlazak i za eventualno prestrojavanje iz jedne trake u drugu...iz recimo krajnje unutarnje trake rotora u srednju

EDIT prema ovoj jednoj slici šta gledam nemaju sve trake na rotoru izlaz sa dvije trake...koliko vidim prema slici na jednom je izlazu samo jedna traka...neznam koji je to smjer i da li sam u pravu...
sve trake koliko vidim imaju ulaz u sami rotor sa dvije trake
http://s10.postimg.org/3lmvhirgp/rotor.jpg

Zadnje izmijenjeno od: esc. 22.12.2015. u 14:53.
esc je offline   Reply With Quote