Citiraj:
Autor PR3DA70R
Al kažeš Sony iz serije, recimo W8XXB (C je android, to mi ne treba), bi bio najbolji izbor za ono što mi treba jelda?
Upravo su sada na rasprodaji u Emmezeti za 6000... LINK1 LINK2
Pa čak mi je zapela i ova sa 4K za oko, samo nema T2. Al za 5500 hmm... Ono mislim si ionako ne gledam baš naše domaće kanale, al ako bi htio jednog dana kada pređemo na T2 nešto pogledat, ću bit lud. Pa zato i gledam da ima T2, da se nebi grizo kasnije. LINK
A od Samsunga modeli su jako skupi i našao sam samo jedan koji mi odgovara po cijeni i svemu. A to je prošlogodišnji H6400 koji je odličan zapravo koliko vidim. Ima ga u Emmezeti od 48 i 50" i ispod 5500kn su.
Btw moram gledat da bude nešto iz Emmezete, jer imam bonove za potrošit kod njih.
|
Ta dva sonya nisu baš na nekoj posebnoj rasprodaji, ak se mene pita i uspoređujući s akcijama koje se nađu, poput one na kojoj sam kupio 55w756c po nekih 25% popusta.
Ako ti treba 4k, tj. imaš sadržaj koji možeš prikazivati u toj rezoluciji, onda se jasno nameće 4k kao dobar izbor ako je cijena podjednaka i ne izlazi iz budžeta. S druge strane, pitanje je kakva je kvaliteta prikaza slike i slične podkarakteristike koje ti fale za budućnost (T2 u tvom slučaju).
Trebaš otići u dućan i pogledati, nije sve niti u samim fičrima i prikazu slike... Meni su TV-i s "nogicama" vizualno odvratni i prilikom kupnje sam ih razmatrao isključivo uz dodatak na cijenu za zidni nosač.