View Single Post
Staro 17.12.2015., 12:42   #7613
PR3DA70R
Premium
Moj komp

PR3DA70R's Avatar

Datum registracije: Jan 2008
Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Sony u tom cjenovnom rangu s 3D i smart funkcionalnošću zasad možeš zaboraviti. Kad padnu cijene 4k modela onda bi se moglo naći KDL 50w i 55w modela po tim cijenama, čak ni na akciji. Eventualno ako će biti stvarno dobar popust, ali za to se onda mora čekati

Samsunga imaš brdo modela, ko i mobitela, ne znaš koja je razlika ili su razlike toliko malene. Ali onda moraš paziti da npr. ne bi kupio onaj koji ima DVB-T bez T2 podrške, ili slične gluposti karakteristične za koreance.
Al kažeš Sony iz serije, recimo W8XXB (C je android, to mi ne treba), bi bio najbolji izbor za ono što mi treba jelda?
Upravo su sada na rasprodaji u Emmezeti za 6000... LINK1 LINK2

Pa čak mi je zapela i ova sa 4K za oko, samo nema T2. Al za 5500 hmm... Ono mislim si ionako ne gledam baš naše domaće kanale, al ako bi htio jednog dana kada pređemo na T2 nešto pogledat, ću bit lud. Pa zato i gledam da ima T2, da se nebi grizo kasnije.LINK

A od Samsunga modeli su jako skupi i našao sam samo jedan koji mi odgovara po cijeni i svemu. A to je prošlogodišnji H6400 koji je odličan zapravo koliko vidim. Ima ga u Emmezeti od 48 i 50" i ispod 5500kn su.

Btw moram gledat da bude nešto iz Emmezete, jer imam bonove za potrošit kod njih.
PR3DA70R je offline   Reply With Quote