View Single Post
Staro 15.12.2015., 18:43   #4971
Thermaltake
1

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor New One Pregled postova
Da sam sebe quotam. Došao mi račun i na njemu time shift naplaćen. Zovem da zakaj ako sam oko 10.11. bio osobno da ga otkažem i vele još je u obradi jer kao 45 dana fore imaju. Pišljivi tv prijamnik za koji mi je kasnije rečeno da se dodatni dobije isti dan sam čekao mjesec dana.
Nadam se da je to bio peh, a ne početak vip poslovanja
Ko kreten držim sticky sa "otkaži vremenski pomak" jer nemreš odma nego nakon godinu dana i onda ga ne otkažu i dignu tih bijednih 20kn - jadno.
I meni ali sam morao opet ić odnjet papire nešto nije bilo ok vamo tamo i uglavnom od 1.12 je bila ta promjenila pravila i taj dan sam išao odnest papire ove šta mi je ženska poslala na mail, a taj dan me zvala u vezi tog da nije dobro ispunjeno da opet isprintam i odnesem i nije ništa rekla da će mi poslat nove niti da ima kakvih izmjena ja isto nisam znao jbg. I ništa frajer mi tamo u Utrinama rekao ti papiri vam više ne vrijede ispunio mi nove i kao trebao se vlasnik linije potpisat, a on nije bio samnom pa sam se ja potpisao sad ću baš vidit valjda neće bit problema da opet po 3x moram ić tamo sa papirima da si još sljedeći mjesec opet naplate fucking time shift.

Zadnje izmijenjeno od: Thermaltake. 17.12.2015. u 16:25.
Thermaltake je offline   Reply With Quote