Tema: Automobili
View Single Post
Staro 05.12.2015., 18:08   #18464
D1viry
Premium
Moj komp

D1viry's Avatar

Datum registracije: May 2010
Citiraj:
Autor Šole Pregled postova
Ovdje je toliko gluposti i dezinformacija nabrojano. Kolega nemoj molim te, bolje da ništa ne kažeš.
Ništa od ovog nije niti glupost niti dezinformacija. Naravno da ne ću navoditi imena, adrese, oib-e i drugo niti imam neku posebnu želju posebno tebe uvjeravati.
Bio sam gore nekoliko puta, živio kratko vrijeme i čujem se sa kolegama gotovo svaki dan. Stanje je takvo kakvo je.

U zadnjih godinu dana nam je otišlo hrpa ljudi iz firme. Samo zbog plaće. Konkretno za 7 ljudi vrijedi ova priča, koju smatraš nebulozom i neistinom. Ostali imaju malo niža primanja, ali imaju samo SSS.
DE dio firme isto trpi određene gubitke ljudi jer nekima ni navedene brojke nisu dosta.

Malo je sad ovo OT, ali ako nisi probao, nemoj pisati da je nešto nebuloza, neistina ili dezinformacija.
Ja sam samo zbog žene ostao u RH, za sada.

Citiraj:
Autor fishkal Pregled postova
Ma čudo, med i mlijeko. Aj kupi nekretninu u recimo dvoje male djece.
Da se razumijemo, živi se bolje nego kod nas. Ali nije sve crno-bijelo kako ti pišeš.
Samo jedan kolega posjeduje kuću. Ostali svi rentaju. Zašto bi kupovao kuću u DE?
Cijene su bolesne, a rentanje od 20-30 godina je opet jeftinije nego posjedovanje i ostaješ mobilan.
Za visoko obrazovane informatičare sa iskustvom je med i mlijeko.

Zadnje izmijenjeno od: D1viry. 05.12.2015. u 18:14.
D1viry je offline   Reply With Quote