Počela su sranja da prostite, danas me zvala ženska da neš nije ok zato šta sam skenirao papir preko kojeg sam se potpisao da mi otkažu time shift i da moram baš original donjet, a tamo kad sam predao su mi rekli da je sve ok i pitam ju i kažem zašto mi to nisu rekli kad sam predavao tamo, kao da ne zna ali su mi trebali reć mislim wtf ono... I sad dođem maloprije u Utrine i frajer mi kaže da je od danas drukčiji pravilnik i da mi ovi papiri koje sam isprintao ne valjaju, ja kažem zašto mi danas vaša kolegica sa kojom sam pričao to nije rekla i poslala na mail nove da kao ne zna al mi je trebala to reć i poslat. I ništa ono itmjenjeno im je samo gore ono umjesti Amis piše Vipnet d.o.o i telefon možda drukčiji ili tako nešto ostalo je sve isto. I ništa ispunio to opet i potpisao ja umjesto oca koji je inače vlasnik linije baš me briga pa ćemo vidit. Ako će me zvat da mi nešto ne valja reći ću da su postali skroz neprofesionalni od kako ih je vip kupio i da mi je ova trebala reć kad me zvala zbog usranog otkazivanja time shifta već sam dva puta bio u Utrinama da to otkažem i još mi dođe danas kaže da imam dug kao reko znam pa nisam lud da vam plaćam unaprijed jer budale pošalje unaprijed račun za cijeli mjesec, ja uredno čekam kraj mjeseca pa platim.