Tema: Automobili
View Single Post
Staro 30.11.2015., 18:03   #18332
bertone
Premium
Moj komp

bertone's Avatar

Datum registracije: Mar 2010
Citiraj:
Autor Garro Pregled postova
Zar tamo nisu još uvijek dvije trake, i da auto iz vanjske trake dok kruži ima prednost nad autom iz unutrašnje koji se želi isključiti sa rotora?
Nisu, već par godina nema nikakvih traka u rotoru... po dvije vode u rotor i izlaze iz njega (osim onog djela gdje se izlazi od Baumaxa, i dr. dućana, ali u rotoru jednostavno vrijedi pravilo desne strane i teoretski je on samo jedna traka a sve drugo međusobni dogovor između vozača koji moraju paziti jedni na druge i zbog čega su u slučaju prometne nezgode najčešće obojica krivi u omjeru 50:50% pa se više skoro nitko ne sudara... prevedeno ako sam u virtualnoj desnoj traci i auto koji je ispred mene za pola ili dužinu auta i izlazi iz rotora (iz virtualne lijeve trake) i dao je žmigavac moram ga propustiti bez obzira na pravilo desne strane i to što ja nastavljam kružiti rotorom inače smo obojica krivi za prometnu... naravno, nezgoda, trubljenja i mahanja ima ali samo zbog nekulture i neznanja vozača... no kad tad će vozačima sjesti u glavu da moraju poštivati jedni druge...

Usput, neki dan sam tamo na svoje oči vidio četiri auta koji su se međusobno iskrižali s razmakom od pola, možda jednog metra (dva su ulazila u rotor od Ljubljanske, a dva izlazila prema Baumaxu) na način da je prvi izašao iz rotora, drugi ušao u rotor, treći izašao, četvrti ušao i stvarno je takvo međusobno uvažavanje bilo lijepo vidjeti jer niti jedan nije smanjivao ili povećavao brzinu, nitko nije kočio ili trubio... jednostavno su samo odvezli ono što su i naumili

Zadnje izmijenjeno od: bertone. 30.11.2015. u 18:20.
bertone je offline   Reply With Quote