Tema: Automobili
View Single Post
Staro 28.11.2015., 15:56   #18291
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Čuku vremena nakon toga, križanje donjih svetica i vukovarske. Ja pičim iz smjera sjevera i skrećem desno u vukovarsku. Imam dvije trake za birat u koju ću se ubacit. Ali tip u pežoiću isto sa svetica iz smjera juga isto skreće na vukovarsku i uvjeren je da je lijeva traka vukovarske namjenjena samo njemu a meni je kakti samo desna dozvoljena. I imbecil me skoro zvekne, valjda je o centimetrima bilo riječ. Ništa njemu ne znači što on sječe moj smjer kretanja, ne, ta traka je njegova.I nakon toga stane iza mene u koloni i trubi i blica. A ništa, ajmo opet van, opet rodbina i objašnjavanje pravila.
pa tamo ti je (pogotovo u špici) neko nepisano pravilo ovo šta je on napravio jer inače bi prošlo 3 auta po semaforu... kad uletiš u "svoju" traku onda se raspoređuješ di hoćeš sa kočenjem i ubacivanjem ili niža-gas i preticanjem.

iskreno ja bi ti isto trubio

no dobro to nije toliki problem i rijetko se dešava, ali sam spreman i na takve poteze pa pazim, puuuuuuno veći problem je ekipa koja dolazi sa sjevera i ne daje žmigavac da skreće, a ja čekam ko budala nasred križanja da on prođe ravno... e onda ide rodbina, blendanje i vizalno pokazivanje gdje se nalazi ručica žmigavca. zapravo više se ni ne živciram toliko na to nego jednostavno niža-gas i uletim mu u desnu (u koju moram ić) ispred njega bez žmigavca na nož da mora fajn kočnicu stisnu, pa ti mlataraj ručicama i vidi kako je to kad ne znaš ko kamo ide... karma is a bitch isn't it?
syss je offline   Reply With Quote