Super su mi kreteni koji se voze po glavnoj cesti i misle da ne moraju dat žmigavac iako ta glavna cesta skreće, jerbo imaju prednost prolaza. Konkretno, Petrova kod skretanja za Kamaufovu. On ide iz smjera istoka i skreće u Kamaufovu bez jebenog žmigavca. Ja išao Petrovom iz smjera zapada i kod Kamaufove imam znak stop jerbo on ima prednost. I vidim auto ide prema meni al ne daje žmigu. Naravno, mislim da nastavlja dalje po Petrovoj i ja pičim kroz to raskrižje. I kripl sam odjednom skrenu i skoro me razvali s volvom xc90 i još se stane derat na mene da je on na glavnoj cesti. Morao sam izać iz auta i popričat s njim. U razgovoru sam mu uz spominjanje bliže rodbine objasnio i pokoje prometno pravilo. Usro se ko grlica pa nije bilo potrebe za fizičkim kontaktom.
Čuku vremena nakon toga, križanje donjih svetica i vukovarske. Ja pičim iz smjera sjevera i skrećem desno u vukovarsku. Imam dvije trake za birat u koju ću se ubacit. Ali tip u pežoiću isto sa svetica iz smjera juga isto skreće na vukovarsku i uvjeren je da je lijeva traka vukovarske namjenjena samo njemu a meni je kakti samo desna dozvoljena. I imbecil me skoro zvekne, valjda je o centimetrima bilo riječ. Ništa njemu ne znači što on sječe moj smjer kretanja, ne, ta traka je njegova.I nakon toga stane iza mene u koloni i trubi i blica. A ništa, ajmo opet van, opet rodbina i objašnjavanje pravila.