View Single Post
Staro 26.11.2015., 15:30   #796
FERRYS
AutoCad & Allplan expert
Moj komp

FERRYS's Avatar

Datum registracije: Jan 2004
Citiraj:
Autor T}{OR Pregled postova
To ćemo tek saznati kad i ako stignu opcije za timske borbe. Do tada, mislim da im je razlog limita na samo 3 igrača upravo ovo što vidimo ovdje - jedna iole sposobna divizija može presudit borbu.

Otključao New Orleans jučer, isto tako se borio s njime u Pepsi (u jednoj od divizija). Stvarno je tvrd orah. Nagnutom mu nisam mogao puno sa svojim topovima. Dokrajčio me iako mu nisam ostao dužan. Cijena mu je skoro 9 milja lol. Sad se razmišljam ili ić na njega i otključavat ga u Ranked do kraja ili ić na Colorado pa do NC... Mislim da će odluka pasti ako uspijem doć do R10 odnosno T7-8.

Ako ga ubodem, onda ću njega prebacit kapetana s Pepsi, i ganjat lvl5 concelament skill. S njim, camo i zadnjim T8 modulom NO concelament pada na ~10 km. Što otvara mogućnosti za zasjede.
Onaj tko je igrao avione zna žto su tamo napravili....

Flightove su smanjili s 3 na 2 aviona u tim da nebi presuđivali partije....

Ja sam na granici očaja, dokopao se na 12 pa se vratio na 13... To nisu istine kakve debile dobivam....

primjer 1; drugi tim ima supremacy, ostala 2 moja battleshipa koja ganjaju 1 njigovog koji je pri dnu s HP. i taj njihov koji je praktički potopljen skine onog bližeg jer je ovaj moj moron a drugi je u međuvremenu odustao od potjere i popravlja se a ima 45k HP... Onaj njihov gori, izvlači partiju s 600hp-a na kraju jer je istekao supremacy... Ja 3 killa s ayobom...

Primjer 2; njihova 2 idiota se zalete k nama, mutsuki popije moju i još jednu salvu i odapne, konigsberg popije torpedo i citadelu i odapne. prvi smo capovali bazu imamo supremacy, trerba samo čekat kraj ali moji se idioti jedan po jedan odlaze prema njima i izgibaju. ovi naravno njih 4 u grupi jedan pored drugog pokriveni da nema šanse prić.....

Primjer3; moji ko rakova djeca, svak na svoju stranu i ko jaganjci odlaze jedan po jedan...

Jučer sam imao 1 od 10 dobrih partija...