Citiraj:
Autor telefunken
pretpostavljam da su username i pass ono što sam dobio od njih na papiru (za korisniči račun, email itd)?
a VLAN mora bit samo podržan rutera s kojim bi zamijenio ovaj njihov ili moram nešto riktat vezano za vlan (i ako da, što točno)
|
VLAN ID
To je jedan broj u rasponu 1-4096 - Virtualni LAN po kojem se šalje promet za internet.
Citiraj:
Autor FitzTN
Samo, SAMO, 1.5km dalje?! Jel se ti to zajebavaš?
Kako nažalost ponovno imamo HT i VIP (+lokalci H1, Terrakom i drugi), još najbolje ispada uzeti onaj paket kod HT-a u kojem je fiksna, mobilna, IPTV i internet, još uzmeš struju i dođe ti računčina od 1000kn mjesečno i gotovo 
|
1,5km
Računica je otprilike ovakva 20kn/m što bi značilo 30 000 kn za tvojih 1,5 km
Citiraj:
Autor gnujko
PA upravo to. Bilo mi je totalno nelogično da pokrivaju sve okolne kvartove a moj ne. Odem na more i nakon 2 tjedna optika dostupna i za VIP i Tcom i sve njihove derivate. Kaj, provukli su 1,5 km u tom razdoblju?
Tebi tu nije ništa nelogično? Meni se čini da je infrastruktura bila puno bliže...o tome se radi..nije se htjelo..
|
T com ima uslugu iznamljivanja kompletne svoje opreme+infrastrukturu (Core oprema, DSLAM, vodič, sve osim rutera kod korisnika) i ta usluga se zove
Bitstream. Taj bitstream može uzeti svaki operater samo je ta usluga skuplja od samog iznajmljivanja vodiča od DSLAMa do korisnika. Bitstream može biti ADSL, VDSL i optika. Tako da, ako ti je dostupan Tcom optika, dostupni su ti svi operateri koji imaju uzet paket Bitstream optika.