Citiraj:
Autor panoramix
"A gdje je pečat? " Fali ono najslasnije u gjuvegju a to je patlidžan. Sve ostalo je ok i zaista nema smisla se zayebavat s tolikim povrćem uz kvalitetnu konzervu.
Odriješi kesu i kupi si dva patliđana a pol kile faširanog bi samo poboljšalo dojam.
Upravo napravio i proždro omiljeni ručak. 5-6 zrelih crvenih paprika na manje komadiće a u ekspresu zdinstano pol kile faširanog na dve glave lukca. Kad meso omekani ubacim papriku i 4 krumpača na manje kocke. Podlijem s 1/2 dl vode, pritisak dovedem do max, ugasim i otvorim si ladno pivce. Dok rešim pivo ručak je gotov.
@ Guls: jučer rešio dva i pol tanjura repe s dobrim dimljenim kobasicama, ipak je hladno i treba pojačano jest.
|
e to su propisne žderačke ideje! idući put prije bacanja riže ima zdinstat patliđana i malo meseka... fala za ideju i recept tvog omiljenog ručka kojeg isto tako ima žderat
i naravno podržavam jaču hranu u ove hladnije dane
Citiraj:
Autor Bodisson
Ukoliko već niste bili, a idete starom cestom iz Zagreba u Zelinu, evo vam prijedlog:
Ljubekov gaj
To je prije Zeline, i putokaz nije baš tako malen, ali nemojte prebrzo voziti...
Cijene baš i nisu male, ali je sve domaće, a vina su sjajna.
Pojeo sam prigorsku juhu sa šampinjonima i umalo se zasitio.
No već sam bio naručio teleće rolice sa šampinjonima. Palo mi je na pamet da zatražim da mi pola spakiraju za doma.
Konobar je skoro poginuo kad je predložio desert.
Bijeli pinot je bio sjajan...
|
je, imaju stvarno sjajna vina i izrazito smiješne cijene butelja na/oko martinja tipa 30-40kn i je, bijeli pinot je ooooodličan, baš sam njega tamo i pio i uzeo za doma još koju.
tamo sam bio jedno 3 puta kad me posao napeljao i uvijek sam vrhunski jeo, zadnje kad sam bio s kolegom naletili na "gablec" platu sa kuhanim buncekom, krvavicama, pečenicama, restanim krumpačem i dinstanim zeljem... majko mila samoubojstva u klopi.
još su i domaći kruh imali... milina mrtva.