Citiraj:
Autor yaya
Nikad nista Amis nije nudio starim korisnicima, samo novima duplo jeftinije akcije, @ja sam kod njih jos dok nisu opce imali iptv i cekala dok se sve sredilo, da bi me 2 puta odloptali za testni vdsl u gajnicama i sad zovem sad se moze al treba doplatit 20 kn za17 mb itd do 50 kn valjda za50 kao, naravno danecu uzet, kad znam ko je sve dobio testni i tu su se razbacivali brzinam, izdurat cu josdo kraja ugovora i zdravo.jedino sam prosleg se sjetila kad mi je zavrsio ugovor napravit novi pa mi je bilo nesto jeftinije, inace trebali su cuvat stare musterije ovako staces!!
|
A što misliš o tome da možda tada na tvojoj centrali nije postojala mogućnost? Zar misliš da se usluga testira tako da se kupi odmah 100+ komada DSLAMa i DSLAM kartica?
Možda tada nisu imali VDSL konfiguraciju za paricu tvoje duljine? Možda su tokom testiranja napravili odgovarajuću konfiguraciju pa sada možeš i ti testirati?
Citiraj:
Autor telefunken
jel moguće koristiti umjesto amisovog šita od rutera neki bolji koji ima FTTH utor, tipa mikrotik 2011?
|
Možeš, trebaš imati 3 podatka: VLAN, username i password
Citiraj:
Autor divacic
Pored Amisa i Bneta koji me vrbuju vidim da mi je omogućen i Vip internet + telefon. Zna li netko da li vip koristi amisovu ili bnetovu infrastrukturu? Ili nešto skroz treće?
|
Amis ima dva tipa usluge:
- preko svoje infrastrukture
- optika
- bakar
- preko tcom infrastrukture
Vip ima jedan tip usluge:
- preko tcom infrastrukture
Za Bnet znam da ima coax, za ostalo ne znam