Citiraj:
Autor Drug Brko
Je, dignut će ih. Pogotovo ako su sinovi kakvih dužnosnika ili lokalnih političara/šerifa.
No, fotkat takve i prijavljivat na onu MUP aplikaciju. Navodno da reagiraju na to.
|
Dignut ce ih ak im netko pozove pauka. Bil je par puta i susjedima odpeljal aute sa sredine jer ovi koji ni ne zive u zgradi su uzeli sva mjesta pa nisu mogli van. Parking je od zgrade, pauk bez poziva nemre nis dizat.. Prevelik je ulaz u parking, ince bi vec imali rampu, ovak je tesko izvedivo.
Bio u Slo danas po Save. Sutra idu na auto.. U HR je Sava rasprodana. Svima pise da ih imaju a nema ih nitko. Nude neke srpske koje su navodno ok..
Vozim se kod Harmice pored izbjeglickog kampa i kak su busevi parkani u mojoj traci moral sam ih obilazit. Bilo je 5,6 i krenem i dodem skoro do kraja i neka muslimanka uleti i ravno na mene, ko da ju je bunilo neko uhvatilo i ne vidi nista. Zaustavila se pol metra od branika, sestra i ja se usrali od straha. Prvo sam mislio jbt Slovenci bezobrazni dok nisam vidio zenu pokrivenu velom..