Ovlašteni su jedino za Lovato. Nema ovlaštenja za bilokakvu marku auta da ugrađuju preko garancije.
Ovlašteni za Hunday,al samo dok su pod garancijom su Hunday Birt. A i to je pitanje jer su gubili zastupstvo i jedan i drugi proteklih godina. (imo sam ping pong sa autom pod garancijom od bivše skvo).
Ako ti je istekla garancija svejedno je di buš auto vozil na ugradnju. Iskreno bilo je dosta polemike i suza vlasnika auta oko tog Žitvaja na početku lpg boom-a.
Uglavnom i Lovato od Žitvaja i Tartarini od Birta su zastarjeli sistemi zastarjelih injektora i isparivača koji se krpaju na staru slavu i ime koje su stekli među pionirima LPGa. Sonata sa FHR je reko da i najeftiniji poljaci imaju 3X više opcija od Tartarinijevog sekventa.....Landi Renzo(tartarinijev konkurent za no2 u ITA) je kupio Lovato prije par godina i učinio ga jeftinijim brandom od sebe.
Osobno ako već dajem 6500kn dodao bih 500 pa otišao u provjereno dobar servis Thomgas i ugradio BRC koji slovi za kralja svih talijanskih sustava. Sa tim Thomgasom niko nikada nije bio nezadovoljan i svi vele da su stručnjaci no1 u HR. I Tidala im je radio mape jedno vrijeme i obučavao osoblje
Na kraju,sve se svodi na pare....
Osobno bi odabrao Bihać,gledao sam ugrađen plin u jedan Accord,kaže dečko to radi bez greške....pogledajte samo u
galeriji broj HR registracija

ja neznam dal tolko ljudi može tamo bezglavo ići ako lik fušari. Reko mi je da je 2mj unaprijed popunjen...
Iskreno naši maraju proviziju bezobrazno. Recimo kolko dođe sustav od 5000kn kod MIšića:
1.nemaju basico ecu pa ću staviti
avance,nešto skuplji 79 funti
2.
valteka 4 u railu 34 funte
3. isparivač
Tomasetto kojeg svi ugrađuju 50 funti
4.
boca čelik 64 funte
223 funte(računati da je Basico ecu bar 20 f dolje) x 10 = 2230kn(2000)kn. Uzmeš na velko,neki popust od tvornice.....ispada da kodnas ruke dođu cca 3000+ kn a gospoda u BiH to rade za 50-100€. Jednako kvalitetno.