Tema: Automobili
View Single Post
Staro 17.11.2015., 18:12   #17907
jed2i
Premium
Moj komp

jed2i's Avatar

Datum registracije: Jul 2004
Citiraj:
Autor 1v@n Pregled postova
Shvaćam ja da postoje ljudi koji IMAJU love, ali takvima je u glavi očito količina zdravog razuma obrnuto proporcionalna.

Da imam 30 000€ za spizditi na auto, onda bih i ja uzeo taj 114d ili A klasu s 1.5 motorom i ostalih x0 000 kn potrošio na...električne podizače stražnjih prozora recimo i eto me na 30 000€

Na kraju dana imaš francuski auto sa zvijezdom. Eto, tako razmišlja netko tko nema roditelje koji bi mu kupili "premium" auto za 30k €
Dzabe objasnjavas.
Meni eto su poceli objasnjavat da postoji Volvo s 1.6 motorom. Pa i za to se cudim da ljudi kupuju i naravno, ne vrijedi tih para.
Ah znam, opterecen sam novcima

Citiraj:
Autor jopis Pregled postova
Ajmo opet. Za tebe i slične koji ili ne znaju čitati što ostali pišu ili imaju problem sa čitanjem s razumijevanjem.
Ma hvala ti, ja nisam vrijeđao članove foruma, nemoj ni ti mene.

Citiraj:
1. Na slici je amg model koji košta otprilike kao ovakva 2.5 dizelska modela pogonjena tim renolovim dci-em o kojima se ovdje razvlači bespotrebna litanija.
Ne znaš kaj je na slici, možda je amg paket opreme a ispod haube....i dalje ne kužiš?

Citiraj:
2. Zamisli ti jedan premium auto kao što je volvo sa pežoovim kljakavim 1.6 hdi-em. Ups, pa to je vani već godinama....
Je vani je, i taj motor je preslab za taj auto, ne bi ga nikad kupio, ako ga netko kupi samo zato da vozi Volvo, mamlaz je.

Citiraj:
[B3. Čitat s razumijevanjem, shvatit da je imati predrasude glupo, shvatit da od bezvezvnog naklapanja nema ništa, shvatit da su zakoni ponude i potražnje tržišta takvi da treba brzo reagirati, a mercedesu je, fyi, bilo kudikamo lakše otkupiti licencu za ugradnju već odavno provjerenog 1.5dci-a, koji je btw bio manjkav samo do 2005.e, tj prve 2-3 godine ugradnje od izlaska, i sa tako provjerenim i ekološki podobnim motorom, zadovoljiti aspekt nezahtjevnih kupaca, kakvog sam ti već gore naveo par postova ranije, koji ne voze grobnik sa svojim autom svaki vikend (jer ne kužim čemu i dalje naklapanje o motoru sa 90-110ks i 240-260Nm u golf klasi), već hoće kupit ženi/djetetu/sebi za po gradu, auto koji dobro izgleda, ima dobru opremu i eto, nišan na haubi, a naravno, može si to priuštiti.
Bold italic underline na ono bitno zašto je taj netko ko ga kupi mamlaz.
Jel razumiješ?
Ja sam gotov s ovom raspravom.

Zadnje izmijenjeno od: jed2i. 17.11.2015. u 19:09.
jed2i je offline   Reply With Quote