Citiraj:
Autor jopis
A ne vuče se sa čitavih 20Nm više? Bravo....
Wooow, you made your point, NOT!
I ne, auto se ne vuče niti malo, na 18" felgama štoviše, niti sa 5 derana cca tvojih godina unutra. Isprobano x puta, budući da gore navedeni frend koji posjeduje to vozilo, a ne naklapa o podacima s interneta (a i da si proučio malo tehničke detalje vidio bi da su razlike u performansama minimalne, kao što i zdrava logika govori, budući da se radi o ISTOM motoru), te ima sina od 20 godina koji povremeno koristi tog merca, pokraj svog novog pola tdi-a, a i sam sam se vozio x puta u tom autu, i sve je samo ne 'vučenje' po cesti.
Premium? Hoćeš da ti kažem koliko su frendu starci platili faking golfa 7 1.6tdi-a sa svom mogućom opremom i dsg-om naravno? Bolje da ne znaš, ako ti je toliki trn u oku mercedes od 30.000€.
|
A pa ne govorim napamet, vozao sam nekoliko puta ekipu s faksa u meganu 3 karavanu s 1.5 dcijem 110ks, koji je na papiru u prednosti u odnosu na merca, i bome nije išao ne znam kako, zato kažem da ne mogu ni zamislit kako bi puna A klasa s 90ks išla.
Al ok, ja imam predrasude prema mercedesu da kad već ima taj status premiuma i kad košta toliko koliko košta, da bar ide jednako kao socijalni golf 1.6tdi od 90ks a ne gore od njega.
Što se golfa 7 i njegove cijene tiče, šta da ti kažem, precijenjen je do boli al sve dok ga ljudi kupuju takav će i ostat.